Archive for Author admin

Opendag computerclub KBO

 

 

 

Open dag computerclub

21 januari van 13.30 – 16.00 uur in de “Goede Herder” 

 

Voluit KBO Computerclub Gennep genoemd en leercentrum van het Senior Web. Iedere maandag van 13.30-16.00 uur, in de prachtige locatie MFC de “Goede Herder” aan het Europaplein, geven wij individuele hulp 1 op 1 aan cursisten, dus per cursist één begeleider. U kunt hulp vragen voor: laptop, tablet (Android en IPAD)  en Macbook.

Tevens is op de maandagmiddag de inloop. Hier kunt u terecht met een acuut computerprobleem. Voor beginners en gevorderden organiseert de computerclub workshops.

Deze workshops worden gegeven bij voldoende aanmeldingen (maximaal 5).  Voor hulp 1 op 1 en de diversen workshops zoals Windows 10 – Fotoalbum maken – IPad – Internetbankieren – etc. liggen er inschrijfformulieren op locatie of gebruik de aanmeldingsformulier op deze pagina van de website. Indien u slecht ter been bent of problemen thuis met uw netwerk of vaste computer kunt u met ons contact opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.  U hoeft geen lid te zijn van de KBO of SeniorWeb en om deel te nemen aan de activiteiten van de computerclub

 

Muzikale Carnavalsmiddag 24 februari 2019

Vooraankondiging carnavalsmiddag
zondag 24 februari 2019 van 13.30 uur tot 16.30 uur
in de Goede Herder.

De KBO Gennep, de Zonnebloem Gennep, het GON
Gennep en carnavalsvereniging de Waggelaars gaan
samen weer een mooie carnavalsmiddag verzorgen
voor hun achterban. Deze achterban bestaat uit de
oudere Gennepenaar die van carnaval houdt maar
vooral ook van een middag gezellig met elkaar
buurten. Locatie de Goede Herder is hiervoor uitermate
geschikt. Vertrouwd, laagdrempelig en knus
ingericht voor onze gasten.

De wensbus zet zich weer in om de minder mobiele
gasten uit en thuis te brengen.
Ook de net uitgekomen prinsen van de Coloradokevers
en ‘t Bombakkes zullen zich
deze middag voorstellen.
Kortom een middag om nu vast te noteren en naar
uit te zien. In januari 2019 volgt er meer informatie
over deze middag en is de mogelijkheid tot opgaven.

Informatiemiddag Computerclub

Informatiemiddag

KBO Computerclub Gennep houdt een informatiemiddag op maandag 18 december tussen 13.30 en 16.00 uur voor belangstellenden die interesse hebben in het MFC de Goede Herder aan het Europaplein 1 in Gennep. Op die dag viert de club die ook Leercentrum van Seniorweb is het vijfjarig bestaan met een informatiemiddag Digitale Hulp. iedereen is van harte welkom!

Aandacht voor de laatste levensfase

Thema-avond:

Door KBO Ottersum georganiseerd op vrijdag 10 november a.s. bij de Pub in Ottersum. Aanvang 20.00 uur. Deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk en een kopje koffie wordt u aangeboden. De avond wordt verzorgd door oud-Ottersummer Wiek Heldens. Hij is sinds 2011 vrijwilliger bij de NVVE, de Nederlandse Vereniging voor een vrijwillig Levenseinde. Wilt u geïnformeerd worden en op de hoogte blijven, dan is dit de mogelijkheid.

Kienmiddag Zonnebloem & KBO

Op Woensdag, 8 november a.s., aanvang 14.00 uur in Zaal de Pub in Ottersum, organiseren de Zonnebloem en de KBO een gezellige kienmiddag. ook niet-leden zijn van harte welkom! er zijn veel ludieke en ludieke prijzen te winnen. Door deelname aan deze kienmiddag steunt u het goede werk van de Zonnebloem en de KBO voor de zieken en ouderen.

Kienen voor de rolstoelbus Norbertushof

Op dinsdag 17 oktober 2017 organiseert de Stichting Vrienden van Norbertus, samen met de KBO afd. Gennep, weer de jaarlijkse kienmiddag ten bate van o.a. de instandhouding van de rolstoelbus. Er zijn weer een vijftigtal leuke prijzen te verdienen, met een hoofdprijs Kienen voor de rolstoelbus van Norbertus van € 50,-. Een kienkaart voor de hele middag kost € 10,- Plaats: Zaal de Goede Herder, Europaplein in Gennep. Zaal open 13.30 uur – Aanvang kienen 14.00 uur. Graag begroeten wij ook U op 10 oktober! Bestuur St. Vrienden van Norbertus

« Older Entries