Archive for Extra’s

Kienmiddag Zonnebloem & KBO

Op Woensdag, 8 november a.s., aanvang 14.00 uur in Zaal de Pub in Ottersum, organiseren de Zonnebloem en de KBO een gezellige kienmiddag. ook niet-leden zijn van harte welkom! er zijn veel ludieke en ludieke prijzen te winnen. Door deelname aan deze kienmiddag steunt u het goede werk van de Zonnebloem en de KBO voor de zieken en ouderen.

Kienen voor de rolstoelbus Norbertushof

Op dinsdag 17 oktober 2017 organiseert de Stichting Vrienden van Norbertus, samen met de KBO afd. Gennep, weer de jaarlijkse kienmiddag ten bate van o.a. de instandhouding van de rolstoelbus. Er zijn weer een vijftigtal leuke prijzen te verdienen, met een hoofdprijs Kienen voor de rolstoelbus van Norbertus van € 50,-. Een kienkaart voor de hele middag kost € 10,- Plaats: Zaal de Goede Herder, Europaplein in Gennep. Zaal open 13.30 uur – Aanvang kienen 14.00 uur. Graag begroeten wij ook U op 10 oktober! Bestuur St. Vrienden van Norbertus

Bezoek Emonsgroup B.V. Milsbeek

Op donderdag 27 juli a.s. om 10.30 uur worden we verwacht in de hal van het hoofdgebouw aan de Nijmeegse weg in Milsbeek. Het is een unieke kans om achter de schermen te mogen kijken van dit immens grote transport en logistiek bedrijf. De grote vrachtwagens zien we dagelijks voorbij komen. Maar wat zit daar in? dat gaan we met eigen ogen bekijken. Excursie is gratis.

Koninklijke onderscheidingen

Koninklijke onderscheiding KBO-leden

Annie Vorstenbosch, Ria Vullings, Ben Beker, Gonnie en Theo Gartsen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annie Vorsenbosch is een toegewijde vrijwilligster, zowel binnen het Norbertushof als de Katholieke Bond van Ouderen ‘St. Norbertus’ in Gennep. Ze coördineert en verzorgt samen met andere vrijwilligers diverse activiteiten.

Ria Vullings heeft zich ondanks haar visuele beperking altijd enorm ingezet voor zorg en welzijn van de inwoners van Gennep. Ze is medeoprichter van de Huurdersvereniging in Gennep, lid van het Gehandicaptenplatform en was tot voor kort ook lid van de werkkamer WMO.

Ben Beker heeft zich in het verleden enorm ingezet voor de stichting ‘Buurthuis Van Ons’ en tegenwoordig voor buurtvereniging ‘Dr. Nolens’ in Gennep. Daarnaast is hij een zeer actief lid binnen het Smartlappenkoor “Suuk7” en is hij meewerkend voorman bij Zorgcentra Norbertus in Gennep.

Naast de verzorging van haar zoon Clifford, ontlast Gonnie Gartsen uit Gennep het verplegend personeel van Madeleine bij diverse activiteiten en was ze samen met haar man Theo erg betrokken bij de realisatie van de jongerenafdeling ‘de Akelei’.

Naast de intensieve zorg voor zijn eigen zoon Clifford, zet Theo Gartsen uit Gennep zich in het bijzonder in voor alle medebewoners van zorgafdeling Madeleine in Boxmeer. Theo was ook bestuurslid van carnavalsverenigingen ’t Bombakkes en de Coloradokevers en ondersteunt nu 50+ carnavalsclub ‘de Waggelaars’. Verder heeft hij zich altijd enorm ingezet voor zowel de horeca als voor heel ondernemend Gennep en tal van verenigingen.

Zomerschool 2017

Zomerschool 2017

12 juli 2017 Start zomerschool met het project “Smakelijk”.

19 juli 2017 Zomerschool (excursie)

26 juli 2017 Zomerschool (natuurwandeling)

2 augustus 2017 (stadswandeling Grave)

Meer informatie volgt ter zijne tijd via de nieuwsbrief en website

 

Dansmiddag

Dansen op muziek uit de jaren ’60 ‘70’ 80’ 90’ tot hedendaags.

Op zondag 9 april vindt er in gemeenschapshuis de Uitkomst wederom een dansmiddag plaats, wilt U weer eens een walsje doen, een foxtrot of een Valletta, dit wordt U allemaal mogelijk gemaakt met muziek van het eens vermaarde top 40 orkest “Boemerang”

Deze dans happening is voor iedereen toegankelijk ook voor niet leden, en tevens voor dans liefhebbers van buiten Ven-Zelderheide.

 

Naast het traditionele repertoire, brengen zij ook het repertoire van heden, Boemerang is dus herkenbaar, en vertrouwd.

Deze happening vindt plaats op zondagmiddag 9 April om 16:00 uur in gemeenschapshuis de Uitkomst te Ven-Zelderheide.

De entree bedraagt € 5,00

Bestuur; Seniorenvereniging  V.Z.H.

Smakelijk

Op woensdag 24 mei 2017 gaan we (alweer voor de vierde keer) eten bij een restaurant in Gennep. Deze keer is gekozen voor

Old Inn,  Siebengewaldseweg 13 te Ottersum.

Zoals gewoonlijk worden we verwacht om 17.30 uur. Deze keer hebben we gekozen voor een aspergemenu, bestaande uit aspergesoep, asperges op Limburgse wijze en ijs als dessert. Dit kunnen we aanbieden voor € 15.00 uur p.p. exclusief drank.

Maximum aantal deelnemers is 40. met dieet wensen wordt rekening gehouden, mits aangetekend op het antwoordstrookje of in de E-mail.

Om iedereen gelijke kansen te geven om deel te nemen, hebben we gekozen voor het inperken van de inschrijfdatum.

iedereen kan inschrijven tussen 1 en 10 mei 2017. Om misverstanden te voorkomen is het belangrijk dat u zich opgeeft binnen deze data. Aanmeldingen voor of na genoemde datum, kunnen helaas niet gehonoreerd worden.

Carnavalssoos

Prins Hans d’n 1e

Carnavalsclub voor 50+ de Waggelaars komt naar de carnavalssoos op dinsdag 28 februari met Prins Hans d’n 1e & Prinses Wil en hun gevolg om met jullie een paar gezellige uurtjes door te brengen met muziek en polonaise.

« Older Entries