Koninklijke onderscheidingen

Koninklijke onderscheiding KBO-leden

Annie Vorstenbosch, Ria Vullings, Ben Beker, Gonnie en Theo Gartsen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annie Vorsenbosch is een toegewijde vrijwilligster, zowel binnen het Norbertushof als de Katholieke Bond van Ouderen ‘St. Norbertus’ in Gennep. Ze coördineert en verzorgt samen met andere vrijwilligers diverse activiteiten.

Ria Vullings heeft zich ondanks haar visuele beperking altijd enorm ingezet voor zorg en welzijn van de inwoners van Gennep. Ze is medeoprichter van de Huurdersvereniging in Gennep, lid van het Gehandicaptenplatform en was tot voor kort ook lid van de werkkamer WMO.

Ben Beker heeft zich in het verleden enorm ingezet voor de stichting ‘Buurthuis Van Ons’ en tegenwoordig voor buurtvereniging ‘Dr. Nolens’ in Gennep. Daarnaast is hij een zeer actief lid binnen het Smartlappenkoor “Suuk7” en is hij meewerkend voorman bij Zorgcentra Norbertus in Gennep.

Naast de verzorging van haar zoon Clifford, ontlast Gonnie Gartsen uit Gennep het verplegend personeel van Madeleine bij diverse activiteiten en was ze samen met haar man Theo erg betrokken bij de realisatie van de jongerenafdeling ‘de Akelei’.

Naast de intensieve zorg voor zijn eigen zoon Clifford, zet Theo Gartsen uit Gennep zich in het bijzonder in voor alle medebewoners van zorgafdeling Madeleine in Boxmeer. Theo was ook bestuurslid van carnavalsverenigingen ’t Bombakkes en de Coloradokevers en ondersteunt nu 50+ carnavalsclub ‘de Waggelaars’. Verder heeft hij zich altijd enorm ingezet voor zowel de horeca als voor heel ondernemend Gennep en tal van verenigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.