Opendag computerclub KBO

 

 

 

Open dag computerclub

21 januari van 13.30 – 16.00 uur in de “Goede Herder” 

 

Voluit KBO Computerclub Gennep genoemd en leercentrum van het Senior Web. Iedere maandag van 13.30-16.00 uur, in de prachtige locatie MFC de “Goede Herder” aan het Europaplein, geven wij individuele hulp 1 op 1 aan cursisten, dus per cursist één begeleider. U kunt hulp vragen voor: laptop, tablet (Android en IPAD)  en Macbook.

Tevens is op de maandagmiddag de inloop. Hier kunt u terecht met een acuut computerprobleem. Voor beginners en gevorderden organiseert de computerclub workshops.

Deze workshops worden gegeven bij voldoende aanmeldingen (maximaal 5).  Voor hulp 1 op 1 en de diversen workshops zoals Windows 10 – Fotoalbum maken – IPad – Internetbankieren – etc. liggen er inschrijfformulieren op locatie of gebruik de aanmeldingsformulier op deze pagina van de website. Indien u slecht ter been bent of problemen thuis met uw netwerk of vaste computer kunt u met ons contact opnemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.  U hoeft geen lid te zijn van de KBO of SeniorWeb en om deel te nemen aan de activiteiten van de computerclub

 

Comments are closed.