Computerclub

 

 

 

 De COMPUTERCLUB is vanaf maandag 5 september weer open

u bent tussen 13.30u en 16.30u welkom in de Goede Herder.

 


Stuur svp een mailtje naar tonpelser@gmail.com  om u aan te melden. Geef in uw mailtje svp ook aan welk(e) onderwerp(en) wij die middag  met u mogen bespreken!


Voluit KBO Computerclub Gennep genoemd en leercentrum van het Senior Web. Iedere maandag van 13.30-16.00 uur, in de prachtige locatie MFC de “Goede Herder” aan het Europaplein, geven wij individuele hulp 1 op 1 aan cursisten, dus per cursist één begeleider.

Tevens is op de maandagmiddag de inloop. Hier kunt u terecht met een acuut computerprobleem. Voor beginners en gevorderden organiseert de computerclub workshops.

Deze workshops worden gegeven bij voldoende aanmeldingen (maximaal 5).  Voor hulp 1 op 1 en de diversen workshops zoals; Windows 10 – Fotoalbum maken – IPad – MacBook- Internetbankieren – etc. liggen er inschrijfformulieren op locatie of gebruik de aanmeldingsformulier op deze pagina van de website. U hoeft geen lid te zijn van de KBO of SeniorWeb om deel te nemen aan de activiteiten van de computerclub.  Of loop binnen op de maandagmiddag voor meer informatie.

De kosten voor een middag zijn € 5,00 (inclusief koffie/thee)

Voor mensen die niet in staat zijn naar de “Goede Herder” te komen of een probleem hebben met hun desktop of Wifi kan er in overleg ook hulp aan huis worden geboden. De kosten hiervoor bedragen het eerste uur € 5,00 en vervolgens € 3,00 per/uur.

Extra informatie over de workshops <klik hier>

(voor de goede orde…de foto’s hieronder dateren van vóór de Corona pandemie!)

Team begeleiders computerclub

 

Logo seniorweb KBO Gennep

 

 

  Aanmeldingsformulier
  *verplicht

  Naam*

  Voornaam*

  Plaats*

  Telefoon*

  Jouw e-mail*

  Eventueel extra aanvulling

   

   

  20121127 (3)

  Foto: impressie computerclub

  Impressie computerclub

  Foto: impressie computerclub

  20130311 002

  Foto: impressie computerclub

  20130325 fotoalbum 006

  Foto: impressie computerclub