Computerclub

 

 

 

GEEN COMPUTERCLUB

Ook de computerclub van KBO-Gennep ligt alle activiteiten stil i.v.m. de coronavirus. Zie ook de andere berichtgeving van het KBO-bestuur Gennep.

 

Voluit KBO Computerclub Gennep genoemd en leercentrum van het Senior Web. Iedere maandag van 13.30-16.00 uur, in de prachtige locatie MFC de “Goede Herder” aan het Europaplein, geven wij individuele hulp 1 op 1 aan cursisten, dus per cursist één begeleider.

Tevens is op de maandagmiddag de inloop. Hier kunt u terecht met een acuut computerprobleem. Voor beginners en gevorderden organiseert de computerclub workshops.

Deze workshops worden gegeven bij voldoende aanmeldingen (maximaal 5).  Voor hulp 1 op 1 en de diversen workshops zoals; Windows 10 – Fotoalbum maken – IPad – MacBook- Internetbankieren – etc. liggen er inschrijfformulieren op locatie of gebruik de aanmeldingsformulier op deze pagina van de website. U hoeft geen lid te zijn van de KBO of SeniorWeb om deel te nemen aan de activiteiten van de computerclub.  Of loop binnen op de maandagmiddag voor meer informatie.

De kosten voor een middag zijn € 5,00 (inclusief koffie/thee)

Voor mensen die niet in staat zijn naar de “Goede Herder” te komen of een probleem hebben met hun desktop of Wifi kan er in overleg ook hulp aan huis worden geboden. De kosten hiervoor bedragen het eerste uur € 5,00 en vervolgens € 3,00 per/uur.

Extra informatie over de workshops <klik hier>

Team begeleiders computerclub

 

Logo seniorweb KBO Gennep

 

 

Aanmeldingsformulier
*verplicht

Naam*

Voornaam*

Plaats*

Telefoon*

Jouw e-mail*

Eventueel extra aanvulling

 

 

20121127 (3)

Foto: impressie computerclub

Impressie computerclub

Foto: impressie computerclub

20130311 002

Foto: impressie computerclub

20130325 fotoalbum 006

Foto: impressie computerclub