Kersttocht

Het is alweer november, de bomen zijn kaal en de winterjassen zijn weer van de zolder gehaald. Dat betekent ook dat het bijna tijd is voor de traditionele Kersttocht! Op 13 december zal Gennep- Zuid weer een avond in Kerst-sfeer gedompeld zijn en kan iedereen gratis de magie beleven van de vele mooie verhalen.

Ook dit jaar heeft de organisatie weer hard gewerkt om nieuwe elementen aan de tocht toe te voegen.

Uiteraard zullen ook dit jaar weer vele enthousiaste acteurs een rol spelen in het Kerstverhaal. Zij zijn te zien in de prachtig aangeklede decors waarvoor zoveel buurtbewoners weer met liefde hun carporten en opritten aan zullen kleden.  Onderweg krijgen wandelaars als vanouds een glühwein of warme chocolade aangeboden in de herberg en in de Norbertuskerk zijn er biscuits met muisjes voor iedereen die bij kindje Jezus op kraamvisite komt.

 

Dit jaar zal de Kerstmarkt op het Norbertplein uitgebreid worden met diverse gezellige stands waar een hapje en drankje genuttigd kan worden bij het vuur van de vuurkorven. Uiteraard zal de sfeer hier opgeluisterd worden door live muziek, dit jaar van Duo Sfeer, Stripped en Voices 4 Fun. Ook in Buurthuis Van Ons is live muziek te horen, hier zal Paul Vens optreden. In het buurthuis zal ook de hobbymarkt plaatsvinden met diverse nieuwe kramen.

Kortom: de Kersttocht wordt weer een prachtig evenement waarin voor jong en oud van alles te zien, horen en beleven is. Zet dus 13 december in uw agenda en kom vanaf 18.30 uur de magie beleven! U bent van harte uitgenodigd.

Bekijk ook onze Facebook pagina eens, en deel het evenement zodat velen kunnen komen genieten. Dankuwel!

 

PS: Kijkt u voor meer informatie of een sfeerimpressie
op onze website: www.kersttocht-gennep.nl